Hei hei, her er jeg!!

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 7. Jul 2014

Hei alle sammen :)

Jeg er så heldig og har fått begynne å jobbe sammen med den herlige gjengen på Adam og Eva Fredrikstad! Vil bare fortelle litt om meg selv og hva jeg holder på med og har gjort tidligere i min karrier.

Jeg heter Marte og er en vaske ekte nordlending fra Tromsø der jeg hadde læretiden min og 3 fantastiske år på byens beste salong, Benoni + Rosa AS, før turen gikk videre til hovedstaden for å studere makeup ved Imageakademiet. Jobbet som frisør og makeup-artist hos MAA Stylister, samt NRK. Har hatt masse freelance oppdrag innenfor foto, moteshow, visninger, kurs, reklamefilm, piloter, musikkvideoer osv.

Nå håper jeg på og imøtekomme dine behov som kunde på både klipp og farge. Slenger gjerne inn noen makeup tips hvis ønskelig. Jeg puster og lever for fagene mine og er hele tiden ute etter å skape helhet og et individuelt uttrykk hos den enkelte kunde. Har en stor passion for oppsett og styling, så skal du i selskap, bryllup, fest eller bare vil være litt ekstra fin en dag, bestill gjerne time hos meg til styling og/eller makeup.

Her er noen stylinger jeg har gjort tidligere. Enjoy :)

Foto: Doan M. Nguyen


Foto: Malin Moe

Foto. Kjetil Andersen

Foto: Doan M. Nguyen

//Marte, Adam og Eva Fredrikstad

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc