Wash me!

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 5. Aug 2015

Bli ren og pen med god samvittighet! Produktene fra Olivaloe er IKKE TESTET PÅ DYR, og er laget av helt naturlige ingredienser. Her er et lite utvalg produkter som er til å vaske seg med ;)

Før hårvasken bruker du denne oljen i lengder og spisser. Den gir næring til tørt hår og forebygger daglig slitasje. Påføres i tørt hår ca 10-15min FØR hårvask. På sikt vil den forbedre hårkvaliteten.

Disse to shampooene inneholder økologisk olivenolje fra Hellas. Den ene er for et normalt hår og gir lett volum. Den andre er for å forebygge hårtap og passer også for de som har en utfordring med hodebunnen, eks psoriasis eller sensitiv hodebunn.

Disse herlige bodywashene er basert på økologisk olivenolje og økologisk aloe vera, og har forskjellige dufter. Classic-forbedrer hudens elstisitet og passer sensitiv hud. Sexy-inneholder arganolje også og den hindrer uttørring av huden. Exotic-inneholder Ginseng som stimulerer huden og gir masse antioksidanter og fukt.
Sist men ikke minst en vask for ansiktet! Denne fjerner sminke og smuss og det beste av alt: den kan også brukes til å vaske sminkekostene og makeup svamper. Beroligende for huden.
Kom innom og finn din favoritt eller snakk med oss hvis du ønsker mer informasjon om produktene. Vi har mange flere produkter til kropp og hår fra denne serien!
-Pia

Adam og Eva Fredrikstad Nygaardsgt 47, Fredrikstad sentrum
Tlf 69310641

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc