BLI NY-MANN

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 17. Feb 2016

Den heldige vinner av vår bli ny konkurranse i fjor ble Ronny fra Halden!

Han vant hårklipp og barbering med kniv, hårprodukter fra RedkenForMen og Adam Og Eva. Klær og sko fra herrebutikken Chaplins i Fredrikstad. Og noe godt å drikke fra Ølgaarden i gamlebyen(Fredrikstad).

FØR-BILDE

Barbering utføres klassisk, med varmt håndkle og kost med skum. Vi har et lite-men godt utvalg av produkter til barbering for herre.

Ronny fikk en asymmetrisk frisyre som er lett å style!

Deretter bar turen ned i gata til Chaplins! Her finner du et stort utvalg av herrejeans, sko, klær og tilbehør for menn. De fører bla det svenske sko merket SneakySteve og er den eneste butikken i Fredrikstad som har herreklær fra Dr.Denim. Litt prøving av klær og sko..Valget falt på sko fra SneakySteve, buksen og skjorten er nyheter fra Dr.Denim

Lokalbrygget øl fra bryggeriet Ølgaarden i historiske omgivelser i gamlebyen. Her kan du få både øl og bryggeutstyr!

Vår heldige vinner av bli ny for denne gang er en fornøyd kar :) Vi syntes han ble riktig så kjekk! -Takk til Chaplins herrebutikk i gågata Fredrikstad og Ølgaarden i gamlebyen Fredrikstad for samarbeidet- ønsker du å gi noen en bli ny opplevelse? Ta kontakt med oss :)


0 Kommentar

R+Co

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 22. Jan 2016

Februar i år får vi disse kule og veldig bra stylingproduktene i hylla. R+Co er en serie med mange forskjellige stylingprodukter til enhver look.

Produktene er utviklet av frisører som jobber sammen i et slags kollektiv for å hele tiden være oppdatert med det som er av kunnskap om produkter og trender.

Produktene er fri for parabener, sulfater, mineral og petrolatum-oljer. Ikke testet på dyr, gluten-fri og fargebevarende, med UV beskyttelse. Duften på produktene er utviklet av markedets beste parfymeutviklere og er inspirert av en sitrus duft.

Vi har testet ut produktene en i salongen en stund og har allerede noen favoritter- bla en helt rå saltvannspray- "Rockaway" og en tørrshampoo- "Death Valley" , som du garantert kommer til å elske. Det gjør ihvertfall vi <3

(Desverre er ikke disse to avbildet, da vi har brukt de opp for lenge siden!)


Vi gleder oss!

Besøk siden til R+Co

(Bilder fra siden til R+Co, og bilder tatt i salong)

-Pia


0 Kommentar

Stay Warm

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 7. Jan 2016

Vinter inspirasjon.. Det er stas med lue!

Bildene er hentet fra www.pinterest.com

-Pia


0 Kommentar

Moisture My Hair

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 5. Jan 2016

Tørr inneluft, luer, føhning og styling med varmeverktøy er ekstra stor påkjenning for håret i vinterhalvåret. Gjør deg selv en tjeneste og invester i en god hårkur- og bruk den minst en gang pr uke! Dette hjelper å forebygge tørt og elektrisk hår, slik at når våren kommer..beautiful hair!Hårkurer fra Redken- Frizz Dismiss og Diamond Oil (419kr)


Et "grønt" alternativ- hårkur med økologisk olivenolje fra Olivaloe. Anbefales til de med naturlig hår (ubehandlet/ikke farget). Pris 215kr


Kérastase har et bredt utvalg kurer- Maskeratine (pris 400kr)roer og temmer et uregjerlig hår. Masquintense (pris 370kr)gir masse fuktighet uten å gjøre det tungt. Elixir Ultime (pris 400kr)er kåret til en favoritt blant forbrukere.

Besøk oss i Nygaardsgata 47, midt i Fredrikstad sentrum, vi hjelper deg å finne riktig produkter til ditt hår! Velkommen :)0 Kommentar

Powered by: Bloc