Kulturnatt i Fredrikstad- makeløs bildedryss!

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 12. Sep 2015

Her er noen bilder fra kvelden vår i går. Det var Kulturnatt i Fredrikstad - crossover visning med gammelt og nytt. Fargerike, morsomme, kreative og tidsriktige antrekk på en gjeng med fantastisk vakre og utrolige flinke modeller! Dette var veldig gøy for oss å være med på :)







@
















Vi styler hår til alle anledninger!

-Adam og Eva Fredrikstad-




















Spring Fashion Show i Fredrikstad

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 17. Apr 2015

På onsdag samarbeidet vi med to klesbutikker i Fredrikstad sentrum. Vi årnet hår og makeup på modeller for et moteshow i nabobutikken FreeQuent, som er vår nærmeste nabo. Den nyåpnede herrebutikken Chaplin's bidro med noen flotte herreantrekk til hverdag og fest. Alle var med å hjalp til, både frisører lærlinger og hjelpsomme utplasseringselever. Vi hadde det morro alle sammen, selvom det ble et plaster i panna på ei lita frøken.. Her er noen bilder fra kvelden, Enjoy!







Vår flinke makeupartist Trifa gjorde makeup på alle modellene med litt hjelp. Hvis du ønsker å bli sminket til feks bryllup, fest, konfirmasjon, fotoshoot så kan du booke time hos oss til det.
Vårens kuleste look er Wet-looken. Pia har stylet den ene modellen i en retro-wetlook for anledningen.



Henriette og Julia styler for harde livet..


Spente modeller er klare for visning!







Og til slutt-guttaboys!

Følg oss på Facebook og Instagram for å se flere bilder fra denne kule kvelden :)

























Husk GULLKORTET ditt!!

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 21. Feb 2014

Det er fortsatt noen dager igjen av februar, så skynde deg å bestille time hos de beste frisørene i Fredrikstad:) husk GULLKORTET ditt!! 1.mars trekkes vinnerne av flotte premier i Adam og Eva sin konkurranse..Velkommen til oss!



BRYLLUPSMESSE 27 jan

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 20. Jan 2013

http://www.vakrebryllup.no/bryllupsmesse/ Går du med bryllupsplaner? 27jan er det bryllupsmesse på FM08 i Fredrikstad. Vi hos Adam og Eva Fredrikstad gleder oss til å gjøre hår og make-up på modellene. Forside Bildet; hår: Yvonne Hansen
Foto: Anne Marthe Skofterud Modell: Hilde Solli