The other Rachel

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 4. Jan 2015

"The Rachel-haircut" var en av de mest etterspurte frisyrene i lang tid. Det var den faste frisøren til Jennifer-Chris McMillan som klipte den berømte frisyren. Jennifer Aniston sa selv at det var en fantastisk frisyre når hun ble stylet av Chris, men på badet hjemme var det vanskelig å få til selv. Etter ca 8 mnd med denne frisyren lot hun den vokse ut-mens resten av verden fortsatte å etterspørsel den berømte "Rachel" frisyren i mange år.. I senere tid har Jennifer uttalt at hun egentlig syntes frisyren var ganske stygg.


I sesong 7 hadde hun en annen bob frisyre som nå gjør et comeback : "The other Rachel-haircut", klipt av den samme frisøren.

  • Bildene er hentet fra instagram.com og google.no
  • Fikk du lyst til å prøve en bob? Bestill time til klipp og få råd om hva slags type bob som kan passe for deg på www.adamogeva.no/OnTime/Result eller ring salongen på 69310641"Bob" inspirasjon

Postet av Adam og Eva Fredrikstad den 7. Mai 2014

Jeg er veldig glad i å klippe bob for tiden, da får jeg brukt det tekniske og så er det gøy å se hvordan linjene flyter i hverandre og hvordan det tar form.

Men det veldig mange av mine kunder spør meg om, er hvordan kan man style "bob" klippen til fest andre høytider. Klippen er ganske begrenset og mange føler de bare må ha håret rett ned.

Begynner du bli lei boben din så kan det hjelpe med litt små justeringer, som f.eks:
Gradere den mer i nakken, røffe den opp slik at det blir mer liv i frisyren ved å klippe den opp, klippe lugg, eller rett å slett farge en crazy farge?

Pastell farger er super hot om dagen! Her gjelder det å være kreativ, ingen begrensninger!
Kom innom salongen vår eller ring 69310641 for bestilling av
frisørtime hos Adam og Eva Fredrikstad!

//Camilla